Hvis du er én af de mange, som har en meget travl hverdag, og ikke synes du kan finde tid til at besøge det lokale fitnesscenter lige så ofte, som du godt kunne tænke dig, så bør du overveje at indrette et hjemmefitness. Med et hjemmefitness vil du nemlig kunne træne lige når det passer dig, og du skal ikke bruge spildtid på at tage til og fra fitnesscenteret. Med andre ord kan du få dyrket masser motion, selvom du har en travl hverdag. Selvom du måske tænke, at det lyder meget omfattende med sådan et hjemmefitness, så vil du hurtigt finde ud af, at det faktisk ikke kræver ret meget. Du kan starte med at optage et nyt lån til alle redskaberne, så det ikke går ud over dit allerede fastlagte budget.

Sådan gør du

  • Du skal først og fremmest have mulighed for at indrette ét af boligens rum til motionsrum. Hvis du ikke har et ledigt rum til rådighed, kan du vælge at have dit træningsudstyr liggende i din garage eller et andet rum, men så kræver det, at du finder udstyret frem hver gang du skal træne. Det er trods alt bedre end ingenting.
  • Afhængigt af hvor meget plads du har til rådighed, bliver du også nødt til at begrænse dig når det kommer til maskiner og udstyr. Det kan være en god idé, at du fx vælger den cardiomaskine, som du bedste kan lide at bruge. Du har også mulighed for at vælge en multimaskine, og på den måde får du flere træningsmaskiner i én maskine.
  • Det kan også være en god idé, at du har andet end maskiner i dit hjemmefitness. Det kan fx være håndvægte, medicinbolde, træningsbænk, kettlebells eller en træningsmåtte. Når du skal finde ud af, hvad du har brug for i dit hjemmetræningscenter, er det en god idé, at du tager udgangspunkt i det du plejer at lave, når du er i et stort motionscenter.
  • Dit budget er naturligvis også afgørende for, hvordan du kan indrette dit hjemmefitness. Hvis du ikke vil gå på kompromis med noget udstyr, kan du læse mere om at låne penge på compareloans.dklaane-penge-uden-renter.
Træn i hjemmefitness i din travle hverdag