En lydbog er simpelthen en optagelse, der indeholder en person, der læser en bog. Det kan enten være uforkortet eller ordret. Denne artikel vil fokusere på uforkortet Harry Potter lydbøger. Der er ingen afrensende optagelser i Harry Potter universet. Selvom der er lydbøger, der kan udskrives, er disse vanskeligere at finde på grund af ophavsretslove. Her er trinene til at finde Harry Potter-lydbøger.

Hvis du er en god internet detektiv, eller kender en masse om folk på fora, har du sikkert hørt om Harry Potter Lydbøger. Hvordan kan du se, hvilke lydbøger du skal lytte til? Du behøver ikke at bekymre dig, hvis lydbogen er officiel, som JK Rowlings lydbøger. Officielle udgivelser kommer med fortælling, dialog og en covergrafik. Fordi de alle er udgivet i en indbundet bog, alle Harry Potter bøger af jk. Rowling betragtes som en del af Harry Potter universet.

Lydbøger er også en mulighed. Harry Potter fans elsker at lytte til bøgerne sekventielt, så en god ven skrev ned hele serien. Mange mennesker har nu lister over Harry Potter lydbøger arrangeret efter genre og forfatter, så de har noget at lytte også, mens de venter på den nye Harry Potter-serien. Nogle holder en liste over alle Harry Potter lydbøger, at de har, så de bliver mindet om nye udgivelser. Efter udgivelsen af JK Rowling’s Chamber of Secrets roman, Harry Potter Lydbøger, er det en fantastisk måde at få folk tilbage interesseret i serien.

Men hvad med resten af os? Harry Potter Lydbøger kan være en fantastisk måde at nyde Harry Potter for fornøjelsens skyld eller studere. Der er mange store titler, som du måske ikke kender til, blot fordi de blev skrevet og offentliggjort af andre forfattere. Nancy Holder’s Harry Potter lydbog serie, er et glimrende eksempel. Hun tager fortællingsrollen for Harry Potter-historier og veksler mellem det gode og det dårlige.

Nancy Holder er en Harry Potter bog karakter, og hun har givet et smugkig ind i en verden af wizarding verdener. Harry Potter Audiobooks fokuserer primært på hovedpersonerne Professor Snape og Hagrid, men hun dækker også mindre figurer som Filius Fletwick og Luna Lovegood. Fordi de konstant rejser, findes disse hovedpersoner sjældent i Harry Potter-bøger. Lydbøgerne giver et kort glimt af deres personligheder til lytterne. De diskuterer også, hvordan de faldt under Potters magi, hvordan og hvorfor de var i stand til at besejre den mørke troldmand Lord Voldemort, og hvad de gjorde for at vinde.

Mange lydbøger om Harry Potter er fokuseret på begivenhederne i Harry Potter-bogserien. Der er dog også nogle, der går ud over Harry Potter-bøgerne. Nancy Holder har skabt en række historier om magi, der mellem Harry Potter bøger og sjette efterfølger “Potter og The Half Blood Prince.” Disse lydbånd, som ikke er Harry Potter-lydbånd, tilføjer dybde og karakter til Harry Potter-seriens figurer, der er kendt for deres roller i bøgerne. Harry Potter, sammen med Ronald Weasley, er tilbage i “Fifty Years på Hogwarts”, hvor han vender tilbage som sin ven og partner for at bekæmpe det onde. Serien indeholder også lydbånd af “The Quidditch World”, “The Battle of Hogwarts” og “Hemmelighedernes Kammer”.

Lydbøger Harry Potter