En fantastisk måde at tegne søgemaskine trafik til dit websted er at skrive og tilføje søgeord artikler. Nøgleordet artikler er artikler, du skriver på et bestemt emne og derefter optimere til et ord eller en sætning som besøgende ofte søge efter.

For eksempel, hvis du har et websted, der sælger baby gaver, kan du skrive en artikel om at vælge perfekt baby brusebad gave. Du kan optimere artikel for søgeordet “baby brusebad gave”. Her er et overblik på hvor du kan skrive nøgleordet artikler.

Vælge et bestemt søgeordssætning

Lave noget research på hvad søgeord besøgende skriver i søgemaskiner til at finde oplysninger om, hvad du har at tilbyde. Brug værktøjer som WordTracker eller Overture Keyword Selector Tool. Må ikke gå for stærkt konkurrenceprægede søgeord og sætninger, i stedet vælge en sætning der er søgt mindre ofte, men der kan være af særlig interesse for dine kunder. Jo mere målrettet din sætning bedre held får man tiltrække mennesker, der er meget interesseret i hvad du taler om.

Brug dit søgeord i titlen på din artikel

Når du har besluttet dig for et søgeord, skal du bruge det i din titel. Sørg for din titel er interessant og giver mening. Forsøg ikke at arbejde dine søgeord i flere gange. Din titel lyder mærkeligt. Et eksempel på en dårlig titel ville være “Nye Baby gaver og overkommelige Baby gaver til en Baby brusebad”.

Ikke Overstuff din artikel med nøgleord

Selvfølgelig vil du bruge dit søgeord et par gange i din artikel. Bare ikke tvinge dem i. Dette omtales også som overstuffing med søgeord. Din primære fokus bør være på at skrive en artikel, der flyder godt og giver nyttige oplysninger til din læser. Efter alt vil ikke det gøre dig noget godt at få besøgende til siden med artiklen, hvis du ikke kan få dem til at læse den.

Indsend ikke dit søgeord optimeret artikel til artiklen mapper

Indsende artikler til artiklen mapper er en fantastisk måde at få mere trafik og indgående links. Du ønsker at undgå at oprette ekstra konkurrence for søgeordet du plukket for din artikel, så inden du sender det, tage lidt tid at komme op med en anden titel, der ikke omfatter dit søgeord, og måske endda omskrive nogle sætninger inden for din artikel at gøre Det samme.

Begynd at skrive et par artikler til forskellige søgeord og føje dem til dit websted. Inden for et par uger vil du mærke gratis trafik fra søgemaskinen kommer. Gør det til en vane at komme med et par af disse artikler hver måned til stadighed køre flere besøgende og potentielle kunder til dit websted.

Hvordan til at skrive søgeord artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.