En sms lån kan tilbyde en hurtig løsning på en kortsigtet finansiel nødsituation. Men du vil være sikker på, at du ikke får taget i af en lyssky långiver. Så Kend dine juridiske rettigheder, før du underskriver noget papirarbejde.

Dine rettigheder

sms lån långivere skal overholde både føderale og stats love. Stats love vil diktere beløb, du kan låne, og din tilbagebetalingsperiode. For eksempel begrænser Montana kontantforskud til $300, mens Illinois sætter caps på $1000. Uanset hvor du bor, kan du forvente nogle grundlæggende beskyttelse i henhold til loven.

Kend de omkostninger, der er involveret

Før du tilmelder dig et kontantforskud, har du ret til at kende de involverede omkostninger. Dette omfatter både ÅOP og låne finansierings gebyrer. Legitime långivere vil sende disse oplysninger på deres hjemmeside eller Send det, når du anmoder om mere information. Du bør også modtage disse oplysninger i en låneaftale.

Kend betalingsplanen

Du har også ret til at vide, hvad betalingsplanen er. Dette skal angives i begyndelsen af ansøgningsprocessen. Men, du kan ofte finde disse oplysninger vipbanks i FAQ del af en sms lån långiver hjemmeside. Ideelt set bør du betale tilbage lånet så hurtigt som muligt for at undgå at betale dyre sene gebyrer.

Ingen trusler

sms långivere er ikke til at true dig med strafforfølgning for at indsamle sene lån. Du kan blive trukket ind i civilretten, hvor din løn kan være garneret eller en pant kan placeres mod dine aktiver til at betale for lånet og sagsomkostninger. Nogle stater tillader ikke opkrævning af sagsomkostninger.

Stats rettigheder

Nogle stater udvide flere rettigheder til dig som låntager. For eksempel i Washington, kan du ændre dit sind og annullere din sms lån inden for en dag. Men med elektroniske pengeoverførsler, er det bedre at tage et seriøst kig på din beslutning, før du indsender ansøgningen. For at forstå din egen stats sms låne love, kan du finde oplysninger gennem den afdeling, der håndterer finansiering spørgsmål.

Før du forpligte sig til en sms lån långiver, forskning virksomheden. Anmod om oplysninger om deres priser og betalingsplaner. Sammenlign disse oplysninger med flere virksomheder for at finde det bedste tilbud.

Hurtig payday Advance-Kend dine rettigheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.