Du kan være nysgerrig efter fremtiden, hvis du for nylig investerede i Google-aktier. Der har været meget snak på det seneste om Googles planer om at dele sine aktier på to måder. Dette er de fakta, du har brug for at vide om splittelsen. Denne opdeling vil ikke kun give dig mere Google-aktieværdi, men det har også åbenlyse fordele. Du skal dog være opmærksom på potentielle ulemper. Det er altid en god idé at være foran konkurrenterne.

Google-aktiesplittet kan som tidligere nævnt gøre aktier i virksomheden mere tilgængelige for en bredere vifte af investorer. Selskabets aktiekurs var på $ 2000 før meddelelsen. Det vil falde til $ 100 efter opdelingen. Selvom Google-aktiesplittet kan gøre det lettere at investere i Google-aktier for mindre investorer, kan det også reducere handelsaktiviteten. Små investorer vil være i stand til at købe aktier, hvis de falder i pris. Det er en bedre investering for virksomhedens langsigtede bundlinje.

Hvis du ønsker at købe på en korrektion, vil det være rentabelt at købe Google-aktier før opdelingen. Overvej virksomhedens nuværende økonomi og fremtidsudsigter, når du beslutter, hvilke aktier der skal købes. Selvom aktiens værdi kan falde efter opdelingen, betyder det ikke nødvendigvis, at det er en dårlig investering. Mange investorer havde købt aktien før opdelingen. Det er dog altid en god idé selv at undersøge sagen.

Alphabet bliver en mere attraktiv investering efter aktiesplittet. Analytikere mener, at det er et godt tidspunkt for investorer at købe Google på trods af faldet i aktiekursen. Alphabets høje Economic Moat Rating, som er selskabets konkurrencefordel, har gjort det til en endnu mere attraktiv investering. Selskabets aktietilbagekøbsplan betyder, at aktierne stadig er overkommelige for gennemsnitlige investorer, hvilket gør det til et glimrende tidspunkt at investere i Alphabet.

Selvom Alphabet er et fremragende selskab, har spekulationerne svirret om en mulig Google-aktieopsplitning. Google-aktier er ikke tilgængelige for deltidshandlere eller detailinvestorer med mindre kapital på grund af den aktuelle aktiekurs. Larry Page, Googles administrerende direktør, gjorde det klart, at tilgængelighed ikke er et problem. Virksomheden værdsætter investorer, der har langsigtede mål. Markedet vil blive stærkt styrket, hvis virksomheden beslutter at opdele sine aktier.

Sergey Brin, Alphabets administrerende direktør og Larry Page, medstifter, har den største andel af Google-aktier. En lille procentdel ejes af andre Alphabet-ledere og direktører. Alphabet-grundlæggere har stadig kontrol over virksomheden. Dette sikrer investorernes tillid. Aktien kunne også i sidste ende slutte sig til Dow. Det er muligt, at aktien i sidste ende vil slutte sig til Dow.

Google Stock Split: Hvad du behøver at vide