Står du og mangler penge fordi du fik en uventet regning ind ad døren, så er der mange der tager valget og tager et kviklån på nettet, det er der dog mange som falder i en dårlig cirkel ved at gøre, da de fleste undervurdere ydelsen man skal betale ved et kviklån, mange undervurdere også beløbet man skal betale tilbage i sidste ende.

Andre muligheder

Når der kommer en uventet regning ind ad døren, om det er bilen som har været i et uheld eller en tand som er knækket, så vælger mange danskere at foretage et kviklån og det er en stor fejl mange begår. De tror at det bare er det beløb de har lånt som de skal betale tilbage, dette er ikke korrekt da man i en del tilfælde kommer til at betale næsten det dobbelte, nogle gange mere end det dobbelte tilbage som endelige beløb. Derfor skal du altid undersøge om der findes andre muligheder, om der er familie du kan låne af eller om du kan få udsat din regning eller gæld, det er i hvert fald ikke altid den bedste ide at vælge kviklån.

Nemt og hurtigt

Det kan godt være at et kviklån er meget hurtigt og nemt at optage, det er faktisk et af de største salgstrick de bruger, ja du har pengene på din konto indenfor et par timer, ja du skal ikke være i nogen menneskelig kontakt med nogen som helst. Men mange har faktisk slet ikke råd til at kunne betale sit kviklån af når de først har taget det, derfor ender de med at optage nye kviklån for at betale af på gamle, hvis man gør dette ender man bare i en meget dårlig spiral, som bare ender ud i meget mere gæld.

Pas på hvem du vælger

Det kan godt være du er desperat efter penge fordi du virkelig står og mangler dem, men dette betyder ikke at du bare skal vælge den første låneudbyder som kommer frem, det kan godt betale sig i sidste ende at undersøge de forskellige låneudbydere. Du skal altid sammenligne de forskellige lån der er på markedet, dog skal du vælge cirka 5 som du syntes virker mest interessant, derefter skal du sammenligne renter og gebyrer for at finde det lån som passer bedst til dig, som du får allermest ud af og skal betale mindst muligt tilbage på.

Hold øje med dette

Når du skal optage et lån, også selvom det skal gøres hurtigt så skal du sikre dig at renten er så lav som overhovedet muligt, at der ikke ligger nogle skjulte gebyrer eller renter gemt i handelsbetingelserne. Der findes nemlig kviklån, hvor du kan risikere at skulle betale en meget højere rente eller høje administrationsgebyrer hver måned.

Derfor skal du ikke tage et kviklån