Verden er kommet til at kende fire generationer af Chevrolet Camaro og hver af disse generationer var adskilte og unikke fra resten. Ved første, blev dette køretøj faktisk gjort kendt for offentligheden i USA og resten af Nordamerika i begyndelsen af 1967. Det blev præsenteret af General Motor’ Chevrolet Motor Division. Det var bestemt til at være en konkurrence om Ford Mustang. Det bruges også meget samme F krop Platform, som var fra General Motors, sammen med andre større komponenter, Pontiac Firebird også bruges. Det er derfor mange mennesker, der er kommet til at kende og at huske den Chevrolet Camaro siger og husker dette køretøj som Pontiac Firebird søster eller søskende på der.

I denne periode, var den Chevrolet Camaro kendt for at være en kompakt bil. Og snart nok, det var kendt for at være en pony bil. Dette betød, at det var en konkurrent til Ford Mustang. Bortset fra dette renomme, var Chevrolet Camaro også klassificeret som et mellemliggende touring car, en sportsvogn, såvel som en muskel bil. Men denne bil gøre sluttede sin karriere i 2002.

Den første generation af dette køretøj boede fra 1967 indtil 1970. Det afholdt et unibody struktur fra forruden op til firewall tilbage. Der var en særskilt stål jernbane subframe for alt findes på forsiden. Det var magert og aggressiv, men styretøjet slags langsom og manuel. Midt i 1970 gjort den anden generation af Chevrolet Camaro sin vej til gaderne. Denne anden gruppe afholdt en styling, der var inspireret af Ferrari. Det kom til at være større og meget tungere. Men på grund af dette, det gjorde den Chevrolet Camaro blive mindre magtfulde. Denne anden generation sluttede i 1981. Komme i år 1982 indtil 1992, var det faktisk tid til den tredje generation af Chevrolet Camaros til at skinne. Disse var de første køretøjer skal bygges uden front subframes eller bladfjeder bageste suspensioner. De var også den meget første generation af Chevrolet Camaros at prale af fabrikken brændstofindsprøjtning, fire hastighed automatisk transmission, fem hastighed manuelle transmissioner, fire cylindrede motorer, 16 tommer hjul og hatchback organer. Ifølge den sidste generation af dette køretøj varede det fra 1993 frem til 2002. Det afholdt nye plast forskærmene, en ny korte arm og lange arm front suspension, en rack og pinion styring, samt en slank nyt look, der gjorde det ganske populært at flere mennesker.

For den bedste kvalitet Chevrolet dele, reservedele og performance dele, sammen med tilbehør, interesserede parter, Chevrolet ejere og aficionados kan shoppe online på Auto dele hurtigt opdaterer konstant sin Chevrolet auto dele butik. Det har et omfattende udvalg af originale dele til fantastiske priser. Listen omfatter vekselstrømsgeneratorer, tæpper, katalysatorer, forlygte linser, forlygter, navkapsler, lys, spejle, radiatorer, radiator fans, fælge, hjul, og forrudevisker armene blot for at nævne nogle få. Produkt topkvalitet og overlegen håndværk går ind hver Chevrolet dele på Auto dele hurtigt.

Chevrolet Camaro fire generationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.