Hvis du er en webmaster, der er interesseret i at bruge artikler til at fremme dit websted, vil du enten have mulighed for at skrive artiklerne selv eller ansætte en forfatter til at producere dine artikler til gengæld for et gebyr. Den sidstnævnte virker meget godt, hvis du er ikke en naturlig-fødte forfatter selv eller simpelthen har ikke tid til at afsætte til at skrive og forskning. Fleste webmasters er meget travlt, bare forsøger at holde deres hjemmeside opdateret, fungerer korrekt, besvare e-mails og acceptere ordrer. Med dette er sagt, er der en række forrygende forfattere, der søger beskæftigelsesmuligheder. Derudover er der flere tips til at hjælpe dig med at vælge den perfekte en.

Før ansætte en forfatter til at producere dine artikler, er det en god ide at anmode om et CV og/eller udsnit af deres arbejde. Cv’et er gavnlige for de indlysende grunde og skriftlig prøve vil give dig en fremragende idé om deres skrivestil og om det vil passe til dine forretningsbehov. Det næste skridt vil være at fastlægge en rimelig kompensation beløb og en aftale om betalingsbetingelser. For eksempel, når du accepterer en betalingsbeløbet, vil der blive udbetalt fuldt upfront, ved afslutningen af projektet eller gør forfatteren kræver et depositum upfront med Restbeløbet betales ved afslutningen? Afhængigt af forfatteren, kan gebyrer og betaling strukturer variere meget. Af hensyn til udgift er det en god idé at ansætte kun den writer(s), som du har råd til. En klar aftale om betalingsbetingelser vil gøre for en glad og varig forretningsforbindelse.

Når ansætte en forfatter til at producere dine artikler, er det en god ide at forklare præcis typen artikel indhold, som du leder efter. Hvor mange ord bør artiklen omfatter? Hvad emnet dækker artiklen? Hvor meget forskning, hvis nogen, du foretrækker at forfatteren adfærd? Hvis du har ideer eller tanker på præcis hvordan du ønsker indholdet struktureret, være sikker på at lade forfatteren vide upfront. Desuden, hvis du har en specifik deadline eller blot foretrækker at få arbejdet afsluttet hurtigt, skal du sørge for at meddele forfatteren, så han/hun kan levere arbejde til tiden. En af de mest vigtige ting at kigge efter, når ansætte en forfatter til at producere dine artikler, er pålidelighed.

Hvis du har besluttet at ansætte en forfatter til at producere dine artikler er den bedste tilgang til din virksomhed, så prøv og vælge én eller flere gode forfattere og bygge et løbende samarbejde med dem. Det er godt at arbejde med en række forfattere, men hvis du arbejder med alt for mange, indholdet af artiklerne hver lyder så forskellig, at det kan blive klart, at flere mennesker producerer arbejde. Hvis du er fremme dit websted, derefter vil du artikler lyde konsekvent lignende således at der ikke er en masse forskellige stilarter for at skrive.

Ansætte en forfatter til at producere dine artikler vil spare dig for en masse tid, der kan bruges ellers fremme din hjemmeside, udvikle nye idéer og forberede nye ændringer. Uanset om du ikke er en forfatter af natur eller simpelthen ikke har tid, vil ansætte en forfatter til at producere dine artikler gøre din strategi for artiklen markedsføring meget lettere.

Ansætte en forfatter til at producere dine artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.