Næsten alle er i gæld på et tidspunkt i deres liv. At være “i gæld” betyder ikke, du ikke er korrekt styring af din økonomi; nogle gange at være “i gæld” betyder blot, du i øjeblikket afbetale et lån, du brugte til at købe dit nye hus, du i øjeblikket afbetale et lån, du brugte til at købe din bil, eller du blot har kreditkort, der ikke har været helt pote endnu. Disse former for gæld er ret normalt og udgør ikke en reel trussel mod din kredit score, medmindre du undlader at betale dem tilbage.

På den anden side er mange amerikanere hidtil i gæld, de ikke kan gøre regelmæssige betalinger til deres kreditorer, hvis de er i stand til at foretage betalinger på alle. Denne form for dyb gæld kan være forårsaget af en overflod af situationer; tab af job, indespærring, og en alvorlig sygdom eller skade af et familiemedlem er blot et par eksempler. Disse former for eksempler også mener ikke folk mismanaging deres finanser; de lige er sket for at blive ramt med nogle dårlige held, der kan skade deres kredit score.

På samme tid, kan denne form for dyb gæld være forårsaget af udygtighed hen til ordentligt lede finanser. Sommetider mennesker ansøge om og bruge, flere kreditkort end de kan betale for. Sommetider bruger mennesker flere penge på tøj og underholdning end de gør på deres regninger. Uanset grunden, deres finanser er dårligt ledede, og deres kredit score, også er skadet.

De fleste mennesker ved, at når deres kredit score er dårlig, de vil have svært ved at få lån, før de har bygget deres kredit igen; dog, ikke alle ved, at kredit scorer også påvirke forsikringspolicer. Folk med dårlig kredit score er set på som værende “høj risiko” og kan have problemer med at få en forsikringspolice, langt mindre en overkommelig en.

Økonomisk planlægge for nødsituationer, og Administrer din økonomi et kviklån er med hurtig udbetaling i høj grad i mellemtiden; dine fremtidige forsikringspolicer afhænger det.

Administrere din økonomi betaler sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.